Italiensk smörgåstårta



Italiensk smörgåstårta (8-10 port)
Fyllning 1
3 st tomater
0,5 st röd lök
125 gram Mozzarella
1 dl Pesto, grön
Fyllning 2
100 gram salami eller parmaskinka
40 gram soltorkade tomater, marinerade
200 gram Philadelphiaost
1 dl lätt crème fraîche
Fyllning 3, Överst
125 gram Cantadouost med vitlök
100 gram philadelphiaost
1 dl lätt crème fraîche
Garnering
3 dl crème fraiche, (ej lätt)
Salami eller parmaskinka
15 st cocktailkapris
15 st svarta oliver
körsbärstomater
1 kruka basilika
Ruccola
1 st citron, i skivor
9 st landgångsbröd
Skär tomaterna i små tärningar.
Finhacka rödlöken och skär Mozzarellan i små tärningar. Blanda med peston.
Strimla salami/parmaskinka och soltorkade tomater.
Blanda med Philadelphia och lätt creme fraiche.
Skär bort kanterna på brödet. Lägg 3 brödskivor bredvid varandra. Bred över första fyllningen och täck med 3 skivor. Bred på nästa fyllning och täck med de sista skivorna.
Blanda Cantadou, philadelphiaost och lätt creme fraiche. Bred det över de tre översta skivorna.
( Hit går att förbereda dagen innan.)
Bred på creme fraiche runt kanterna.
Garnera med parmaskinka/salami, oliver, kapris, färsk basilika, körsbärstomater, ruccola och citronskivor.
