Grekisk pasta
Då är det jobbarhelg på gång igen då. Även denna gång fyra dagar, förstår inte vem som lagt mitt schema. Kan det verkligen vara jag ?? Jaja, snart är det måndag eftermiddag och då är helgen avklarad !
Lika blött och mulet idag. Provade min nya Desigual mössa imorse som jag köpte hem för jag tyckte den var så fin. Men vad varm den var ! Fick ta av mig den halvvägs, så den får jag nog spara på till vintern är här....

Igår käkade vi en god lunch, ett recept som jag "glömt bort". Men så himla gott och enkelt !
Kanske nåt att bjuda på i helgen !?
Grekisk pasta ( 4 port )
1 gul lök
½ gurka
1 paprika, valfri färg
1 burk creme fraiche
1 burk krossade tomater
1 förp Fetaost (140 g)
salt, peppar, oregano
15-20 oliver
Skala och finhacka löken. Tärna paprika och gurka.
Bryn löken i lite margarin i en djup stekpanna (eller kastrull). Löken ska bli lite mjuk, men inte stekt.
Häll i alla övriga ingredienser utom Fetaosten och oliverna. Krydda med salt och peppar efter smak, och ca 1 msk Oregano. Rör runt ordentligt och låt sen puttra på svag värme ca 5 minuter.
Rör ner den tärnade Fetaosten, låt puttra ca 1 minut till. Strö över oliverna.
Serveras med nykokt pasta.
