Fylld lövbiff
Ledig nästan en hel vecka nu !
Gick av kl 15 igår, och börjar nästa fredag kl 13 igen :-)

Lördagen startade tidigt. Hedvig behövde skjuts till Mjölby kl 08 för att skriva högskoleprovet. Och Joel skulle på läger kl 08.15 så sovmorgon får det bli en annan dag.... Men man hinner ju mycket när man är uppe tidigt. Har slängt in 2 sirapslimpor i ugnen, och städat och bäddat rent under tiden limporna jäste.... Om de blir goda så kommer receptet här imorgon....
Igår kväll så hade vi en lugn kväll framför tv:n. Käkade lövbiff med ugnsrostade rotsaker och ett glas rött till. Tittade på Dobidoo och Skavlan, en av oss i alla fall, för mina ögonlock trillade ihop typ 21.05..... Och sen när jag vaknade till vid halvelva och det började bli dags att krypa i säng, så var jag naturligtvis pigg.... Men har ju en bra bok att ta till när John Blund inte är här.

Och i em blir det en sväng till Linköping. Vi ska leta efter en ny skön fotölj, ett par lampor och en fågelmatare så småfåglarna kan få lite frön nu när det snart blir kallt. Och sen blir det LHC-Färjestad match.
Fylld lövbiff (4 port)
4 lövbiffar
1 förp Mozarella
6-8 soltorkade tomater (i olja)
salt, peppar och Salvia (torkad)
Lägg lövbiffarna på en skärbräda. Skiva mozzarellan och strimla de soltorkade tomaterna som fått rinna av lite.
Fördela salvia, ost och tomater på ena halvan av lövbiffarna. Vik över den andra halvan.
Salta och peppra och stek ca 2-3 minuter per sida så köttet blir klart och osten smälter lite emellan.
Servera med ugnsrostade grönsaker och en kall sås ( med typ yoghurt och lite örter i.)
