Brrrr, vilket ruskprickväder..... Skyndade mig hem från jobbet, ner i källaren och så tända en brasa !! Åååååh va skönt !! Vägrar gå ut nåt mer idag ! Får bli lite kvällsmat och sen fortsätta med boken jag håller på med.
Hedvig har fått en ny tid till Dr Karlsson i Göteborg. Fot-uschlingen är inte riktigt bra än, så det blir en ny MR och ett läkarbesök i slutet av november. Hoppas han har nåt bra svar, så hon slipper den där smärtan....
Och Joel han åker moppe varenda dag, fastän det är så kallt och blött. Han är så nöjd nu när han fick tillbaka sin "cross-moppe". Det heter säkert inte så, men för en moppe-okunnig mamma så ser det ut som en svart cross...
Ser fram emot ledig helg nu. På fredag blir det lite tjej-kväll här. Och på lördag ska vi ut o käka med goda vänner. Och på söndag får vi fira Far. Så det blir en bra helg med goda vänner och familjen.
Och så lite god kyckling:
Philadelphia Chicken (4 port.)
4 kycklingfiléer
1 paket bacon (140g)
1 purjolök
2 vitlöksklyftor
75 g Philadelphia-ost
2 msk chilisås
1 ½ dl vitt vin
3 dl grädde
riven ost
Sätt ugnen på 225 grader.
Linda in de tinade filéerna i varsin baconskiva, och bryn dessa i lite margarin i en stekpanna. Lägg sen åt sidan.
Klipp resten av baconet i småbitar och stek ihop med den strimlade purjolöken. Pressa i vitlöken. Slå sen på grädden, vinet och chilisåsen och koka ihop.
Lägg sist i Philadelphia-osten och rör om tills den smält.
Slå såsen i en ugnsfast form, lägg sedan i filéerna.
Strö över (ganska mycket) riven ost.
Gratinera i ugnen i ca 30 min.
(Kolla så kycklingen är färdig !)
Servera med ris eller pressad potatis och en grönsallad.